Ékszíj gyártás magas színvonalon, szíjhajtás elemek előállítása

aug 23, 2022 | Ékszíj, Ipari ékszíj, Mezőgazdasági ékszíj

Az ékszíj gyártás a rugalmas anyagú gépelemek előállítását jelenti. Az ékszíjak modern technológiával készülnek, minden vásárlói igényt kiszolgálva.

A megbízható ékszíj gyártás a szíjhajtások összeállításának feltétele. A szíjhajtás nélkül a mezőgazdasági gépek, járművek, ipari berendezések működtetése nem valósulhat meg. A motorokban ékszíjak működnek, biztosítva, hogy a motor bizonyos alkatrészei között meglegyen az összeköttetés.

Az ékszíj gyártással foglalkozó cégek jellemzően a standard alkatrészekből készítenek többet és gondoskodnak arról, hogy az utánpótlás minden típusból elegendő legyen. Ennek köszönhetően a vásárlók a rendelkezésre álló készletből tudják pótolni a különböző okokból keletkezett alkatrészhiányokat. A Tagex termékeinek minőségében és a folyamatos termék utánpótlásban is megbízhat a vásárló, ha ipari vagy mezőgazdasági ékszíjakat keres.

Az ékszíj gyártás a különböző alapanyagokból tervezett szíjak elkészítését jelenti. Az ékszíj gyártás során több alapanyagot használnak az ékszíj típusától és felhasználási környezetétől függően. A gumi, a poliészter egyaránt általános gyártási alapanyagnak számítanak. Az ékszíj végtelenítést kap, szabványos hosszúságúra készítik a tervezett méretekhez igazítva.

Az ékszíj boltunkban a Tagex cég termékeivel találkozhat és magas minőségben tud vásárolni gépelemeket szíjhajtáshoz. Az árukészletben elérhető az ékszíjak legtöbb típusa, így az ipari és mezőgazdasági ékszíjak is. Az itt forgalmazott termékek általános használatra kiválóan alkalmasak, válasszon az alapvető tulajdonságok alapján! Az ékszíj hossza, profil magassága és szélessége jelentik a támpontot. Minden érdeklődőnek segítünk, lépjen kapcsolatba velünk az elérhetőségeink egyikén!


Elérhetõségek
Telefon:+36 74 413-429
Munkatársak:
Horváth Gábor – +36 30 956–3469
Molnár Krisztián – +36 30 937–9238
E-mail:tagex@tagex.hu