Cikkszámos komplett magfelhordó és ferdefelhordó láncok az eredetivel megegyező minőségben az alábbi gépekhez

A termék értékesítésével kapcsoltban kérem keresse a munkatársainkat, vagy hívja a 74/413-429-es telefonszámot.

Mezőgazdasági görgősláncok nagy választéka! További információkért keressen elérhetőségeinken!

A mezőgazdasági lánckerékből sem éri meg a gyengébb minőségű!

A mezőgazdasági gépek tervezésekor jellemzően gyakran alkalmaznak lánchajtást. Ennek az az oka, hogy a gépekben a tengelyek távolsága nagy és ezeken át kell a mozgásátvitelt kivitelezni, valamint a lánchajtás alkalmazása képes csökkenteni a terhelésingadozást is. A mezőgazdasági lánckerék azonban csak akkor tud úgy viselkedni, mint ahogyan azt a tervek szerint elvárják az alkatrészről, ha olyan lánckerék kerül a mezőgazdasági gépbe, ami minden tekintetben megfelel az aktuális minőségi követelményeknek. A lánchajtásoknak ezen kívül szüksége van rendszeres karbantartásra is, mert hiába kifogástalan a minőségük, ha hagyják őket tönkremenni.

Amikor a gépbe olyan mezőgazdasági lánckerék kerül, aminek gyenge a minősége és az alapanyaga is edzetlen, akkor idejekorán számolhatunk az ezzel járó negatív következményekkel. A használat következtében a mezőgazdasági lánckerék elkezd kopni, ezzel párhuzamosan a fogai kihegyesednek, illetve a lánckerék eldeformálódik. Gyakori probléma például, hogy a lánckerék megnyúlik és nem illeszkedik pontosan.
A rossz minőségű mezőgazdasági lánckerék használatának sajnos hosszú távon is megvannak a negatív következményei. Az ilyen lánckerék több karbantartást igényel, rövidebb idő alatt elhasználódik és többször kell cserélni, valamint többet is kell rá költeni. De nem ezek az egyetlen hátrányok. A gyengébb mezőgazdasági lánckerék magára a lánchajtásra is hat, mert nem tud rendesen illeszkedni a lánc által deformált profilba. Ennek egyértelmű jele az, ha a lánchajtás maga ropog működés közben.

Amennyiben nem szeretne szembesülni a rossz minőségű mezőgazdasági lánckerék használatának hatásaival rövid távon és hosszú távon sem, előzze meg a problémát azzal, hogy edzett, kifogástalan lánckereket vásárol! Óvja mezőgazdasági gépeit, és hozzon megfontolt döntéseket! Ilyen kategóriába tartozó termékeket nálunk talál. Forduljon bizalommal hozzánk elérhetőségeinken, és válogasson termékkínálatunkból, rendeljen tőlünk kedvező áron!


Elérhetõségek
Telefon:+36 74 413-429
Munkatársak:
Horváth Gábor – +36 30 956–3469
Molnár Krisztián – +36 30 937–9238
E-mail:tagex@tagex.hu