Mezőgazdasági ékszíjak szélsőséges igénybevételre tervezve!

A manapság használatos gépek között vannak bizonyos hasonlóságok, ilyen az ékszíj megléte is, ami a hajtástechnika egyik alappillére. Azonban merőben más igényeknek kell megfelelniük a különböző daraboknak, teljesen más terhelésnek lesz kitéve egy autóékszíj és egy mezőgazdasági ékszíj is. A mezőgazdasági gépek hatalmas monstrumok, a terhelés aminek ki vannak téve a terepmunka során, talán az építőiparban használatos nagygépekéhez hasonlítható.

Legyen szó traktorokról, kombájnokról vagy öntözőgépekről, speciálisan mezőgazdasági ékszíjat kell vásárolni hozzájuk ahhoz, hogy a tulajdonosuk maximálisan kihasználhassa a gépek előnyeit. A különbség a többi ékszíjhoz képest az, hogy a mezőgazdasági ékszíjaknak masszívabb fizikai tulajdonságokkal kell rendelkezniük úgy, hogy ez mégse gátolja őket a funkciójuk ellátásában. Ebben az ágazatban fontos az időzítés ezért, ha éppen esik az eső vagy szélsőséges időjárási körülmények tombolnak, a gépeknek mindenképpen el kell indulniuk, a mezőgazdaság ékszíjaknak pedig el kell viselniük a megpróbáltatásokat. Természetesen nem tesz jót az élettartamuknak ez a felhasználási mód, de a más fizikai tulajdonságokkal rendelkező ékszíjakhoz képest így is sokkal ellenállóbbak. Ez hosszú évek munkájának köszönhető, amit a mezőgazdasági ékszíjak tökéletesítésével foglalkozó szakemberek fektettek bele. Örökké használható mezőgazdasági ékszíjak még nincsenek, de az egyre hosszabb felhasználhatóság és ellenállóság terén jelentős fejlődés figyelhető meg az elmúlt években.

Ha Önnek is mezőgazdasági ékszíjakra van szüksége, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jár! Cégünk kizárólag kevlár erősítéssel ellátott darabokat kínál Önnek, amik még inkább kitolják az ékszíjak igénybevevételének határait! Ha felkeltettük az érdeklődését, de további kérdései vannak ékszíjainkkal kapcsolatban vagy rendelni szeretne tőlünk, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon közzétett elérhetőségeink bármelyikén!

Milyennek kell lennie egy mezőgazdasági ékszíjnak?

A mezőgazdaságban számtalan berendezés segíti a gazdák munkáját a földeken. Ezeknek a gépeknek a működéséről a mezőgazdasági ékszíjak gondoskodnak. Mivel ezek az alkatrészek is kulcsfontosságú szerepet töltenek be a gépek üzemeltetésében, nem rendelkezhetnek akármilyen tulajdonságokkal. De pontosan milyennek is kell lennie egy mezőgazdasági ékszíjnak ahhoz, hogy a gazdák teljes biztonsággal és hosszú távon használhassák a gépeiket?

A mezőgazdasági ékszíjaknak sokkal masszívabb, strapabíróbb fizikai tulajdonságokkal kell rendelkezniük, mint például az egyéb ipari területeken alkalmazott ékszíjaknak. A szántóföldeken használt gépek működés közben hatalmas terhelésnek vannak kitéve, ráadásul a körülmények sem könnyítik meg a helyzetet. A mezőgazdasági ékszíjhajtások esetében fontos megemlíteni, hogy a szántóföldön alkalmazott kombájnoknak, traktoroknak és egyéb mezőgazdasági gépeknek – az általános gépészetben megszokott állapotoktól eltérően – rendkívül szélsőséges körülmények között kell helyt állniuk. A gazdák sokszor por-, levél- és szármaradványok között dolgoznak, amit nehezíthet a csapadékos időjárás. Ezek a környezeti hatások és tényezők is befolyásolják a mezőgazdasági ékszíjak súrlódását, élettartamát, működését.

Ezért, és az egyre nagyobb teljesítményű berendezések megjelenése miatt az utóbbi években a mezőgazdasági ékszíjak fejlesztésével foglalkozó szakemberek folyamatosan azon kísérleteztek, hogy minél megbízhatóbb, masszívabb alkatrészeket biztosítsanak a hatékonyság növelésének érdekében. Ennek hatására manapság sokkal megbízhatóbb, strapabíróbb mezőgazdasági ékszíjakat állítanak elő, így az alkatrészek a követelményeknek megfelelő tulajdonságokkal rendelkeznek.

Nálunk meglelheti megbízható mezőgazdasági ékszíjait a szántóföldön használt berendezéseihez! Ha vásárolni szeretne, vagy kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Kollégáinktól mindenre választ kaphat!

Minőségi mezőgazdasági ékszíjak

Az ipari hajtástechnikai elemek és alkatrészek alapvető típusát képezik az ékszíjak, melyeket a gyártók a különböző felhasználási területek speciális igényéhez igazítanak, mind anyaghasználatban, mind kialakításban, melynek köszönhetően a munkavégzés és a termelékenység maximalizálható.

Az ékszíjtípusok közül speciális csoportot képviselnek a mezőgazdasági ékszíjak, melyek professzionális kialakításuknak köszönhetően minden olyan helyzetben hatékony megoldást és megbízható teljesítményt biztosítanak a munkavégzés során, amikor a hagyományos ékszíjak már nem használhatóak.

Egyedi speciális jellemző a mezőgazdasági ékszíjak esetében a kevlár erősítés, mely nagyobb igénybevételt tesz lehetővé.

Cégünk minőségi termékeinek és szolgáltatásainak köszönhetően vezető szerepet tölt be mezőgazdasági ékszíjak forgalmazásában, melyekkel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

A mezőgazdasági ékszíjakról

A mezőgazdasági technológiák folyamatosan fejlődnek, ez azonban az előrejelzésekkel ellentétben nem vezetett a hajtószíjak visszaszorulásához, sőt. A különböző ékszíjak továbbra is fontos szerepet töltenek be a mezőgazdasági gépek  kombájnok, arató-és cséplőgépek  működtetésében.

A hatékony és gazdaságos működés érdekében épp ezért fontos, hogy az üzemeltetők megfelelően tájékozottak legyenek az ékszíjak megfelelő kiválasztásával kapcsolatban. A mezőgazdaságban használt szíjakat cikkszám szerint célszerű megvásárolni, ugyanis a cikkszám utal a szíj méretén kívül a szerkezetére is. (kevlár erősítés, átlapolás  stb)

Ha további kérdései vannak mezőgazdasági ékszíjakkal, vagy esetleg ipari ékszíjakkal, és görgős láncokkal kapcsolatban, jelentkezzen bátran a megadott elérhetőségeinken!

Mezőgazdasági ékszíjak széles kínálata

Minél nagyobb a gépezet és az általa végrehajtott munka jelentősége, annál fontosabb, hogy egy kiváló minőségű ékszíj hajtsa a gépezet lelkét. Kínálatunkban ennek megfelelően több féle típusú mezőgazdasági ékszíjból válogathat, a terület speciális igényeinek eleget téve.

Mezőgazdasági ékszíjainkat a mezőgazdaságban használt géptípusokhoz cikkszám szerint, az első szerelésnek megfelelő minőségben kínáljuk.

Mezőgazdasági ékszíjakkal, valamint egyéb termékeinkkel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz, mindenben készséggel segítünk Önnek, hogy vállalkozása gördülékenyen fejlődjön!

A mezőgazdasági ékszíjak felhasználásáról

Traktorok, kombájnok, locsológépek, fűnyírók, targoncák: ezekben a mezőgazdasági gépekben az egyik közös az, hogy a hatékony és megbízható működésükhöz egy minőségi ékszíj is szükségeltetik. Ezek a mezőgazdasági gépek általában nem egyféle ékszíjjal működnek. A különböző felépítmények és szerkezetek különböző típusú ékszíjakat követelnek meg a tökéletes működéshez.

A magas profilú ékszíjakat a mezőgazdaságban és az iparban is előszeretettel használják a magas fordulatszám illetve nyomaték átvitelére. Különlegességük abban áll, hogy magasabbak, mint egy hagyományos ékszíj. Ez ezért előnyös, mert nem csupán hosszabb élettartamot biztosít az ékszíj számára, de ez a kivitelezés azt is lehetővé teszi, hogy nagyobb erőátvitelt tudjanak véghez vinni, köszönhetően a szélesebb oldalfelületnek.

A gyakran előforduló mezőgazdasági ékszíj típusok közé tartoznak még az átlapolt változatok és a variátorszíjak is. Mindegyik kiváló minőségű alkatrész.

Forduljon hozzánk bizalommal és szerezzen be minőségi mezőgazdasági ékszíjakat!

A mezőgazdasági ékszíjak felhasználási területeiről bővebben

Legyen szó kombájnokról, vagy traktorokról, nélkülözhetetlen alkatrészeik közé tartoznak a mezőgazdasági ékszíjak, amelyek a berendezések megfelelő hajtástechnikájáért felelősek. Az alkatrészekről a legfontosabb tudnivaló, hogy különböző típusban kaphatók, viszont nem multifunkciósak, ebből kifolyólag nem szerencsés a véletlenre bízni a mezőgazdasági ékszíjak megvásárlását!

Mielőtt bármilyen mezőgazdasági ékszíjat vásárolna, tájékozódjon pontosan arról, hogy a kombájnba, vagy a szóban forgó berendezésbe milyen ékszíjat szükséges behelyezni, ugyanis, ha nem a megfelelő terméket vásárolja meg, az a berendezés részleges vagy teljes meghibásodását is okozhatja!

Ha szeretné mindezt elkerülni és segítségre van szüksége a mezőgazdasági ékszíj kiválasztásával kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik eligazítják Önt gazdag választékunkban! Szerezze be kínálatunkból a szükséges mezőgazdasági ékszíjakat, a minőségi termékeket garantáljuk!

Miért válasszon minőségi mezőgazdasági ékszíjat?

A hajtástechnika egyik nélkülözhetetlen eszköze az ékszíj, amely számos berendezés működéséért felel, többek között a mezőgazdaságban használt gépek üzemeléséért is. Sajnos az ékszíjak fogyó eszközöknek számítanak, de nem mindegy, hogy a mezőgazdasági ékszíjat milyen rendszerességgel kell cserélni, ezért fontos, hogy a minőségi terméket válasszon e téren!

Ne csak a minőséget vegye figyelembe a mezőgazdasági ékszíj megvásárlásakor, hanem azt is, hogy a mezőgazdasági berendezéshez csakis hozzá illő ékszíjat vegyen, illetve azt se felejtse, hogy a mezőgazdasági ékszíjakon belül is különböző típusok állnak a vásárlók rendelkezésére, ezért mindig pontosan határozza meg a szakember számára, hogy valójában milyen berendezéshez szeretné megvásárolni az ékszíjat!

Vállalkozásunk legfőbb célja, hogy ügyfeleink számára olyan mezőgazdasági ékszíjakat kínálhassunk, amelyek strapabírók, masszívak, ennek köszönhetően vásárlóink hosszú távra tervezhetnek az alkatrészekkel, így egy ideig elfelejthetik az ékszíj cserét!

Vásároljon mezőgazdasági ékszíjat kínálatunkból!

Milyen szempontokra kell odafigyelni a mezőgazdasági ékszíjak vásárlásakor?

Legyen szó bármilyen gazdaságban használatos berendezésről, működésükhöz elengedhetetlenek a mezőgazdasági ékszíjak. Ahhoz, hogy valóban az adott géphez illő ékszíjat szerezze be, fontos, hogy figyelembe vegyen néhány szempontot a rendelés során, hiszen ellenkező esetben nem fogja tudni rendeltetésszerűen használni a berendezéseket.

A mezőgazdasági ékszíjak között a szakemberek számon tartanak hajtószíjakat, melyek lehetnek szimplák vagy átlapoltak. Utóbbiak gyakrabban fordulnak elő ebben a kategóriában, ennek ellenére érdemes pontosan tudni a szükséges mezőgazdasági ékszíj paramétereit. Ezen kívül léteznek még e kategórián belül a variátorszíjak, melyek a fokozatmentes hajtásért felelnek, helyük értelemszerűen a variátortárcsában található.

A mezőgazdasági ékszíjak méreteit sem szabad a véletlenre bízni, így, ha bizonytalan, inkább tájékozódjon szakembertől mindezzel kapcsolatban, aki pontosan meg fogja tudni mondani Önnek, hogy valójában milyen ékszíjra lesz szüksége.

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot mezőgazdasági ékszíjak kapcsán!

Miért szükséges minőségi mezőgazdasági ékszíjat vásárolnia?

Miért szükséges minőségi mezőgazdasági ékszíjat vásárolnia? Számos gazdaságban használt berendezés működéséért felelnek a mezőgazdasági ékszíjak, amikből több különböző típus áll rendelkezésre a boltok polcain, azonban a vásárlóknak nagyon fontos kiemelt szempontként figyelembe venniük, hogy csakis minőségi termék mellett döntsenek.

A minőség egyrészt a berendezések rendeltetésszerű működését biztosítja, hiszen értelemszerűen egy rosszabb színvonalat képviselő mezőgazdasági ékszíj képtelen lesz úgy működtetni a szóban forgó berendezést, hogy tökéletes munkát lehessen vele végezni, ráadásul ez akár a gép épségét is veszélyezteti. Másrészt a minőségi mezőgazdasági ékszíjjal időt és energiát, sőt, pénzt is lehet spórolni, hiszen egy rosszul kiválasztott alkatrész cseréje rendkívül körülményes és költséges lehet, ettől pedig jobb, ha megkíméljük magunkat.

Ha minket választ, nem tévedhet, ugyanis nálunk csakis minőségi mezőgazdasági ékszíjakat találhat! Ha kérdése van, vagy vásárolni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Cikkszámos mezőgazdasági ékszíjaink az eredetivel megegyező minőségben és méretben az alábbi gépekhez:


Elérhetõségek
Telefon:+36 74 413-429
Munkatársak:
Horváth Gábor – +36 30 956–3469
Molnár Krisztián – +36 30 937–9238
E-mail:tagex@tagex.hu