Tekintse meg minőségi lánckerekeink mérettáblázatát!

Letölthető mérettáblázatok

Magyarországi raktárunkban jelenleg 600 féle lánckerék található 3/8″osztástól 6/4″osztásig egysoros kivitelben, 8-40 fogig egy fogankénti emelkedésben. Kétsoros lánckerekek is találhatóak raktárunkban korlátozott számban. Amennyiben a szekszárdi raktárkészlet nem elégíti ki igényeiket, akkor kétsoros illetve háromsoros lánckerekeket a németországi raktárunkból tudunk pótolni. A lánckerekek előfúrt központosító furattal, aggyal ellátva, hőkezelés nélkül és hőkezelt fogakkal kaphatóak, anyaguk: C 45.

Ipari láncokkal a hajtás hosszú életű lesz!

Az ipari láncok, görgős láncok az ipar és a mezőgazdaság területén is használatban lévő, fontos funkciót betöltő alkatrészek. Az ipari láncok az erőátviteli hajtás részét képező alkatrészek, amik a tengelyek közötti erőátvitelről gondoskodnak. Ilyen erőátviteli alkatrészekkel olcsón és hatékonyan meg lehet oldani az erőátviteli hajtás működtetését.

Az ipari láncok használatának előnye nem csupán abban merül ki, hogy megbízható a teljesítményük és költséghatékony a használatuk, hanem a csekély igényük is a karbantartásra vonatkozóan. Egy minőségi ipari láncra nem kell túl sok gondot fordítani, szinte magától működik az alapvető karbantartási munkálatok elvégzése mellett. Választható olyan lánc is, ami valóban nem igényel karbantartást, még kenést sem. A görgős láncok jóval ellenállóbbak és a hatásfokuk is jobb, összehasonlítva a fogaskerekekkel, illetve szíjhajtásokkal. Az ilyen hajtás erős és egyszerűen ki lehet alakítani, tehát rövid és hosszú távon is megéri. Ilyen alkatrészeket eltérő kialakításban és különböző méretben gyártanak, annak alapján, hogy milyen típusra van szükség az ipari vagy mezőgazdasági gépekhez, berendezésekhez. Végül abban a tekintetben is különbözőek, hogy hány sorosak. A nagyobb teljesítményhez több soros ipari láncok kellenek. Léteznek egy, kettő és három soros láncok is.

Nem egyszerű ennyi információ alapján választani, de mi örömmel segítünk minden ügyfelünknek eligazodni az ipari láncok kínálatában. Szakmai tanácsaink segítségével megalapozottan dönthet!

Amennyiben nem szeretne megelégedni a silány minőséggel, mert fontos Önnek a hosszú távú, megbízható működés egy ipari lánc esetében is, akkor forduljon hozzánk! A cégünk által forgalmazott termékek között a piacon elérhető legmagasabb színvonalú alkatrészeket találja! Vásároljon tőlünk kedvező ár-érték arányban megbízható ipari láncokat és egyéb alkatrészeket! Ha felkeltettük az érdeklődését, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal, és érdeklődjön a részletekről a honlapunkon közzétett elérhetőségeink bármelyikén!

Mire figyeljen a lánckerekek karbantartásakor?

Ahhoz, hogy a lánckerekek hosszú éveken át képesek legyenek biztosítani a különböző berendezések működését, nem csak a minőségük a fontos, hanem az is, hogy mennyire precízen, körültekintően történik a karbantartásuk. Ehhez a megfelelő kenőanyag alkalmazásán túl a tisztítás is hozzátartozik.

A lánckerekekhez használt kenőanyagok, láncspray-k rendkívül jól tapadnak. Ennek az az egyedüli hátránya, hogy könnyedén ráragadnak a különböző szennyeződések is, főként a szemek csatlakozásánál. A letapadt kosz, por bizonyos idő után akadályozza a lánckerék megfelelő használatát, ezért elengedhetetlen, hogy adott időközönként a tisztításról is gondoskodjunk. Ehhez rendelkezésre állnak különböző tisztítósprayk, amikkel rövid idő alatt meg lehet szabadulni a felgyülemlett szennyeződéstől.

A lánckerekek karbantartása roppant fontos művelet, amit nem érdemes elhanyagolni, legyen szó akár a kenésről akár a tisztításról. Amennyiben kérdései lennének a témával kapcsolatban vagy lánckerekeinkről szeretne bővebb információkat megtudni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Elérhetõségek
Telefon:+36 74 413-429
Munkatársak:
Horváth Gábor – +36 30 956–3469
Molnár Krisztián – +36 30 937–9238
E-mail:tagex@tagex.hu