Az ékszíjak beüzemeléséről röviden: mire figyeljen oda?

febr 16, 2021 | Ékszíj

Ékszíjak, minőségi kivitelben, korrekt áron, vásároljon megbízható helyről alkatrészeket, és nem érhetik kellemetlen meglepetések!

Ahhoz, hogy az ékszíjak hosszú éveken át, problémamentesen kiszolgálják a felhasználókat, bizonyos dolgokra oda kell figyelni a beüzemelésük során is. Bejáratás szempontjából az első két nap kifejezetten kritikusnak számít, ez idő alatt még nagyobb gondosságra van szükség, mert ellenkező esetben komoly sérülések keletkezhetnek az alkatrészen.

A beszereléstől számított első 48 órában kezdődik el az ékszíj megnyúlása, kopása. Ha az ember egy kicsit nem figyel oda, könnyen megtörténhet, hogy az alkatrész megereszkedik, vagy a felületén égésnyomok keletkeznek. Mindezek jelentős mértékben rontják az ékszíj élettartamát, ezért fontos, hogy a kezdeti időszakban a felhasználók többször ellenőrizzék az alkatrész, és, ha szükséges, módosítsák a szíjfeszítést.

Amennyiben új szíjra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk minőségi termékeket kínál, ékszíj áraink kedvezőek, így anyagi szempontból is jól jár velünk. Ha kérdései lennének, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken!

Címkék:

Elérhetõségek
Telefon:+36 74 413-429
Munkatársak:
Horváth Gábor – +36 30 956–3469
Molnár Krisztián – +36 30 937–9238
E-mail:tagex@tagex.hu