A mezőgazdasági ékszíj és a karbantartás összefüggései

nov 2, 2020 | Mezőgazdasági ékszíj

A mezőgazdasági gépek világa sokszínű, hiszen minden egyes munkafolyamathoz más és más gépet használnak a gazdák. Szántás, aratás, öntözés és betakarítás stb. mind olyan része a gazdálkodásnak, amit traktorral, kombájnnal vagy betakarítógéppel kell elvégezni. A mezőgazdaságban használt gépek nagyon értékesek, nem kizárólag azért, mert minőségi modellek, hanem azért is, mert a gazdálkodó megélhetése függ attól, hogyan teljesítenek. Sok múlhat egyetlen alkatrészen is.

mezőgazdasági ékszíjak szinte minden olyan gépben megtalálhatóak, ahol szíjhajtás hozza mozgásba a gépet. A folyamatos ellenőrzés, a rendszeres és körültekintő karbantartás az, ami biztosítja, hogy a mezőgazdasági ékszíjak se okozzanak fennakadást a gépek működésében. Milyen probléma adódhat egy mezőgazdasági ékszíjjal? Az ékszíj szakadás gyakori probléma és nem kevésbé komoly, ami akár motorsérüléshez is vezethet. Az ilyen meghibásodás szerencsére javítható, de többnyire horribilis összegekért. A drága javítás és a hosszabb leállási idő elkerülhető, méghozzá két módon. Egyrészt színvonalas mezőgazdasági ékszíjat kell vásárolni és használni, másrészt tetten kell érni a mezőgazdasági ékszíj kopását, még mielőtt az szakadásba torkollana. A karbantartás során fel lehet tárni az elhasználódott alkatrészeket, felfedezni az elöregedés, a külső fizikai hatások, a rossz beállítás jeleit és időben, kisebb költséggel újakra cserélni őket.

A legjobb helyen jár, ha Ön is megbízható partnert keres mezőgazdasági ékszíjak beszerzéséhez. Forduljon bizalommal a cégünkhöz, mert nálunk mindig minőségi alkatrészeket talál mezőgazdasági területen történő felhasználásra is! Minden, általunk eladásra kínált mezőgazdasági ékszíj megbízhatóan képes helyettesíteni a régit. Vásároljon kedvező áron új alkatrészt mezőgazdasági gépeibe és gondoskodjon arról, hogy azok biztonságosan és színvonalasan tudjanak működni! A weboldalunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén fogadjuk megkeresését, amennyiben további információkra van szüksége!


Elérhetõségek
Telefon:+36 74 413-429
Munkatársak:
Horváth Gábor – +36 30 956–3469
Molnár Krisztián – +36 30 937–9238
E-mail:tagex@tagex.hu