Ipari ékszíjakat kínálunk gyors beszerzéssel!

máj 26, 2022 | Ipari ékszíj

Az ipari ékszíjakat a Tagex raktárából, készletről meg tudja vásárolni. A várakozási idő ezzel lerövidül és Önnek nem kell a termékre várnia!

Az új ipari ékszíjakhoz szeretne minél előbb hozzájutni? Forduljon hozzánk és vásárolja meg a készleten kapható termékekből a hiányzó mennyiségben és típusban az ipari ékszíjakat! A Tagex termékeit forgalmazzuk, ez azt jelenti, hogy minden, általunk forgalmazott ipari ékszíjból jelentős készlettel rendelkezünk. Készletről vásárolni több előnnyel is jár, aminek köszönhetően nem kell tartalék tervvel készülni.

A külföldről érkező termékek esetében mindig ott van a rizikó, hogy az áru hosszabb ideig utazik, a szállítás miatt a vevő több napot vagy akár hetet is vár a megrendelt ipari ékszíjra. Ez nem fordulhat elő akkor, ha a külföldi termékből már felhalmoztak egy bizonyos mennyiségben raktárkészletet. A Tagex ipari ékszíjakat a készletünkből juttatjuk el a megrendelőknek. Ezzel szeretnénk megkönnyíteni a vásárlást és biztosítani a gyors beszerzést minden ügyfelünknek. A Tagex hajtástechnikai termékek nemcsak kimagasló minőséget képviselnek, hanem könnyen elérhetőek is. A hajtástechnikai rendszerek javításához, karbantartásához, felújításához vásároljon tőlünk olyan gépelemet, ami már kéznél van és megbízhatóan is teljesít!

Az ipari hajtástechnikában használt elemekre szükség van, de nem mindegy, hogy pontosan milyen termék kerül a gépekbe, berendezésekbe. A gyártás területén alkalmazott hajtástechnikai rendszerek nem képesek a bennük lévő teljesítményt maximálisan kihozni, ha csak egy alkatrészük is rosszabbul teljesít, mint a többi.

A Tagex termékei megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is, ennek köszönhetően kiváló pótalkatrész, illetve eredeti alkatrész válik belőlük. Ha felkeltette az érdeklődését a termék kínálatunk és ipari ékszíjakból, mezőgazdasági ékszíjakból keres konkrét típusban és a szükséges darabszámban terméket, keressen minket bizalommal! Az érdeklődőknek további felvilágosítást tudunk nyújtani üzenetben vagy telefonon.


Elérhetõségek
Telefon:+36 74 413-429
Munkatársak:
Horváth Gábor – +36 30 956–3469
Molnár Krisztián – +36 30 937–9238
E-mail:tagex@tagex.hu