Görgős láncok több változatban megvásárolhatóak!

ápr 25, 2022 | Görgősláncok

Görgős láncokat, lánchajtást rendelhet prémium minőségű kivitelezésben. A görgős lánc árát az alkatrész jellemzői befolyásolják.

Az új görgős lánc lehet egy előre gyártott, kész termék, amit csak ki kell választani a kínálatból és megvásárolni vagy készülhet egyedi megrendelésre is. A megrendelésre gyártott görgős láncok természetesen többfélék lehetnek, így vannak standard, szabvány alapján tervezett alkatrészek és olyanok is, amikből nem készül sorozatgyártás, csak a megrendelő által megadott adatok alapján gyártják az alkatrészt. Szabvány szerint léteznek európai, illetve amerikai típusú alkatrészek is. Tőlünk kész hajtáselemeket vásárolhatnak az ügyfelek.

görgős lánc, mint hajtástechnikai elem, egy rendszer részeként több feladatot is el tud látni. Kaphat például szállítási feladatot, attól függően, hogy milyen berendezéshez van szükség erre az alkatrészre. Meg tudunk különböztetni az iparban és a mezőgazdaságban is használt hajtáselemeket, amik felhasználástól és környezettől függően eltérő tulajdonságú gyártmányok lehetnek. Egy görgős lánc egyszerűbb alapanyagból gyártva olyan környezetbe illik, ahol nincsen kitéve az átlagosnál rombolóbb hatású behatásoknak. Abban a környezetben, ahol már érvényesülnek károsító behatások is, indokolt a rozsdamentes bevonat, de készítenek görgős láncokat nikkelbevonattal is. A hagyományos modellek mellett már léteznek gondozásmentes görgős láncok, amik a karbantartás minimalizálást célozzák meg.

görgős lánc teherbírásban is különbözhet egy másik görgős lánctól. A prémium minőség és a speciális kivitelezés, az erős alapanyagok is kellenek ahhoz, hogy hosszú élettartammal és megbízható tulajdonságokkal használhassák ezt az alkatrészt.

Az új hajtástechnikai elemek megvásárlásával forduljon a mi cégünkhöz bizalommal! Azoknak a vásárlóknak, akik minket választanak, olyan ipari hajtáselemeket szállítunk, amik eleget tesznek az elvárásaiknak. A megrendeléshez lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal és kérjen felvilágosítást termékeinkről! Minden információt megadunk a honlapunkon szereplő elérhetőségeinken!

Címkék:

Elérhetõségek
Telefon:+36 74 413-429
Munkatársak:
Horváth Gábor – +36 30 956–3469
Molnár Krisztián – +36 30 937–9238
E-mail:tagex@tagex.hu