Ékszíjak ipari vagy mezőgazdasági berendezésekbe

febr 11, 2022 | Ékszíj

Az ékszíjakból ipari és mezőgazdasági felhasználásra is tud rendelni! A megrendelt alkatrészeket korrekt árakon értékesítjük.

Az ékszíj egy olyan alkatrész, ami több, másik gépelem között képez összekötő elemet. Alapvetően a tengelyek közötti hajtásátvitel megvalósítására tervezték ezt az alkatrészt. Az ékszíjak kettő, de akár több forgóalkatrészt is össze tudnak kötni. Az ékszíj a legegyszerűbb hajtásszíj, amit erőátvitelre használnak és ami beváltotta a hozzáfűzött reményeket.

Az ékszíj a nevét a jellegzetes alakjáról kapta, de valójában inkább trapéz formájúnak mondható nem pedig tipikus ék alaknak a külseje. A gyártás során ez a hajtásszíj többféle alapanyagot is kap, többek között, szövetből, gumikeverékből és felhasználástól függően valamilyen erősítéssel (pl. kevlár) készül. Ezek az anyagok is kopnak és öregednek is, miközben telik az idő és használják őket. Azonban ki lehet tolni az elhasználódás és az elöregedés idejét, ha az ékszíjakat precízen beállítják, karbantartják és ellenőrzik. A karbantartás során fontos, hogy a szíjak mindig elég feszesek legyenek és nyomon kövessék az állapotukat is. A megnyúlt, elszakadt ékszíjakkal azonban már nincs mit tenni, újakra kell cserélni őket.

Forduljon bizalommal a Tagex-hez, ami német gyártótól érkező alkatrészeket értékesít az országban! Az eredeti ékszíj tulajdonságaival megegyező tulajdonságú alkatrészeket tud rendelni tőlünk, amiket leszállítunk határidőre. Az általunk forgalmazott termékek import, külföldi gyártótól érkező, minőségi alkatrészek, kedvező árakon.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a szolgáltatásaink és a termékeink iránt, haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot velünk! A weboldalunkon szerepelnek az elérhetőségeink, telefonon vagy pedig üzenetben is kérhet ajánlatot a kollégáinktól. Minden felvilágosítást megadunk az érdeklődőknek annak érdekében, hogy az elvárásait teljesíteni tudjuk az ipari vagy mezőgazdasági ékszíjakkal kapcsolatban.


Elérhetõségek
Telefon:+36 74 413-429
Munkatársak:
Horváth Gábor – +36 30 956–3469
Molnár Krisztián – +36 30 937–9238
E-mail:tagex@tagex.hu