Gumilánctalpakon könnyebben megy a munka!

jan 25, 2022 | Gumilánctalp

gumilánctalp a kotrógépek fő alkotóeleme. Ez az alkatrész a gumi és az acél együttes erejével végzi el tökéletesen a feladatát.

gumilánctalp meggyőző eredményekkel rendelkezik. Miért jobb a gumilánctalp egy egyszerű gumiabroncsnál? Nem minden terepen működik úgy egy abroncs, ahogyan azt elvárják tőle. Ahol a gumiabroncs rosszabbul teljesít, ott a gumilánctalp átveszi a vezetést. Az acélbetéttel ellátott gumikeverékből olyan talpak készülnek a kotrógépekhez, amikkel a földmunka elvégzése hatékonyabbá válik, felesleges károk nélkül.

A gumilánctalppal felszerelt kotrógépek az egyenetlenebb, rosszabb hordképességű talajon is egyenletesen és határozott nyomtávval képesek haladni. A földmunkák egy tereprendezésnél vagy útépítésnél, ennek köszönhetően rövidebb idő alatt elkészülnek és természetesen a munkagép által végzett munka minősége is magasabb lesz.

gumilánctalp nemcsak földmunkához hasznos, de a mezőgazdasági gépekhez is praktikus, hiszen nem tesz kárt a talajban, illetve a terményben. Kisebb rezgéssel és kevesebb zajjal képes haladni egy ilyen talpakkal felszerelt jármű, mint a gumikerekeken gördülő.

gumilánctalpak megvásárlása előtt tájékozódni kell a munkagép teljesítményéről, a gyártóról és a termékről, annak érdekében, hogy az ellenálló legyen az időjárással, a kopással szemben. A kiváló gumianyagnak és a gyártási technológiának is szerepe van abban, hogy minden elvárásnak eleget tudjon tenni egy termék. A megvásárolt alkatrész helyes tárolása és használata is hozzájárul a hosszú élettartam eléréséhez.

A Tagex elhozza Önnek a legkiválóbb termékeket, amiknek a segítségével a tökéletesen működő hajtások előnyeit tudja kihasználni. A nálunk forgalmazott termékek az ékszíjaktól a görgős láncokig, egytől-egyig kiváló minőségű, külföldről importált, német, hajtástechnikai eszközök. Ha érdeklődik a kiváló ár-érték arányban kapható termékek iránt, nincs más teendője, csak felvenni a munkatársainkkal a kapcsolatot. A kollégáink minden kérdésre válaszolnak valamelyik elérhetőségünkön.

Címkék:

Elérhetõségek
Telefon:+36 74 413-429
Munkatársak:
Horváth Gábor – +36 30 956–3469
Molnár Krisztián – +36 30 937–9238
E-mail:tagex@tagex.hu