Ipari ékszíjak az Ön igényei szerint!

márc 25, 2021 | Ipari ékszíj

Ipari ékszíjak gyártása magas minőségben, rövid határidővel, a Megrendelő igényei szerint, megfizethető áron, megbízható cégtől!

Az ékszíjak szerepe rendkívül fontos a hajtástechnikában, hiszen ezek alkatrészek végzik az erőátvitelt a tengelyek között. Bizonyos esetekben szükség van egyedi megoldásokra is. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az ipari ékszíjakkal kapcsolatban, így érdemes minket felkeresni, ha új alkatrészek beszerzése vált időszerűvé.

Az ipari ékszíjak kapcsán rendkívül fontos a strapabíróság, hiszen akár egy mezőgazdasági járműről, akár más ipari berendezésről van szó, az alkatrész nagy terhelésnek lesz kitéve. Cégünk minden esetben az adott gépbe ideális ékszíjakat biztosít, így garantálva a megbízható működést és a hosszú élettartamot.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az ipari ékszíjak iránt, és olyan céget keres, amire számíthat az alkatrészekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken.


Elérhetõségek
Telefon:+36 74 413-429
Munkatársak:
Horváth Gábor – +36 30 956–3469
Molnár Krisztián – +36 30 937–9238
E-mail:tagex@tagex.hu