Mezőgazdasági ékszíjak magas minőségben!

dec 16, 2020 | Mezőgazdasági ékszíj

mezőgazdasági ékszíjak kulcsfontosságú szerepet játszanak a berendezések működésében, ezért csakis megbízható forrásból szabad őket beszerezni.

A mezőgazdasági munkáknál rendkívül fontos az idő: megvan, hogy mikor kell vetni, aratni, és előfordul, hogy már egy-két napos csúszás is rosszabb minőségű terményt vagy alacsonyabb hozamot eredményez. Ahhoz, hogy a gépek megbízhatóan tegyék a dolgukat, az olyan alapvető alkatrészeket, mint a mezőgazdasági ékszíj is, hozzáértő forrásból kell megvásárolni.

Ha ilyet keres, a legjobb helyen jár! Cégünk régóta foglalkozik mezőgazdasági ékszíjakkal, görgős láncokkal, így nagy tapasztalatunk van az alkatrészekkel kapcsolatban. Termékeink mindegyike magas minőségű és megbízhatóan megállja a helyét hosszú távon is.

Amennyiben kérdése merült fel a mezőgazdasági ékszíjakról vagy a görgős láncokról, keressen minket bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére! Munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésére, illetve tájékoztatják a vásárlás menetével kapcsolatos részletekről.

Címkék:

Elérhetõségek
Telefon:+36 74 413-429
Munkatársak:
Horváth Gábor – +36 30 956–3469
Molnár Krisztián – +36 30 937–9238
E-mail:tagex@tagex.hu