Ékszíjat csakis a Tagex-től!

nov 26, 2020 | Ékszíj

Az ékszíj hajtások ékszíj nélkül nem működnek. A megbízható hajtáshoz természetesen nem elég egy valamilyen alkatrészt tenni a helyére a hiányzónak, hanem minőségi ékszíjra van szükség. Az ékszíj és a hajtás együtt biztosítani tudja a berendezés kiemelkedő színvonalú működését. Az ékszíjak a mezőgazdasági gépek, az iparban használatos berendezések vagy a járművek nélkülözhetetlen elemei.

Az új ékszíjakra számos esetben lehet szükség, az viszont biztos, hogy egyszer szükség lesz rájuk, mert nem örök életűek. Folyamatos használat mellett előbb-utóbb elkopnak, elszakadnak és máris jöhet az új alkatrész a helyükre.

A megrendeléssel forduljon olyan céghez, ami a legjobban teljesítők egyike! A Tagex német minőséget kínál azoknak, akik a gyári színvonalú ékszíjakat részesítik előnyben. A cég magyarországi képviselete kifejezetten mezőgazdasági és emellett ipari ékszíjakat is forgalmaz.

Keressen minket bizalommal, ha teljesen új ékszíjat kell vásárolnia valamelyik gépbe vagy berendezésbe, illetve egyszerre nagyobb példányszámban vásárolna! A kollégáink készséggel eligazítják és segítenek abban, hogy minden szempontból elégedett legyen a leadott rendeléssel. A honlapunkon szereplő elérhetőségeinken minden tájékoztatást megadunk az ügyfeleinknek.

Címkék:

Elérhetõségek
Telefon:+36 74 413-429
Munkatársak:
Horváth Gábor – +36 30 956–3469
Molnár Krisztián – +36 30 937–9238
E-mail:tagex@tagex.hu