MINŐSÉG JÓ ÁRON

márc 6, 2017 | Ékszíj

Ékszíjakat sok területen használnak, de a legtöbbnél, az adott munka viszonyában változik a fajtájuk. Mint általában mindenhol, itt is számít a minőség, hogy az ékszíj által végzett munka zökkenőmentesen mehessen, ne történjenek problémák. Az iparban jelentős szerepe van az ékszíjaknak az ipari gépek működtetésében, amelyek által a termelés folyik. Ezeknek a gépeknek a nem megfelelő működés esetén a termelés is visszaesne. Ezeken a területek speciális, az ipari gépek számára kifejlesztett ipari gépszíjakat használnak.

Cégünk egyik fő tevékenysége az ipari ékszíjak és a mezőgazdasági ékszíjak orgalmazása elérhető áron. Mezőgazdaságon belül is többfajta ékszíjat forgalmazunk. A mezőgazdaságban a gépeink, traktor, kombájn, működtetésénél lényeges a minőség és a szíj szerkezete és fontos, hogy a minőségért az árak ne emelkedjenek meg túlzottan. Nálunk alacsonyabb áron magas minőségű ékszíjakhoz juthat hozzá, hogy munkáját a legmagasabb fokon végezhesse.

Mezőgazdasági ékszíjaink mellett egyéb alkatrészeket is forgalmazunk, amelyiket honlapunkon megtekinthet! Ha magas minőséget szeretne jó áron, nézzen körbe nálunk!

Címkék:

Elérhetõségek
Telefon:+36 74 413-429
Munkatársak:
Horváth Gábor – +36 30 956–3469
Molnár Krisztián – +36 30 937–9238
E-mail:tagex@tagex.hu