A MINŐSÉGI ÉKSZÍJ TITKA

júl 26, 2016 | Ékszíj

Az ékszíjak vásárlásakor a célunk az, hogy csakis olyan terméket válasszunk, amely évekig képes lesz működtetni a munkagépünket. A minőségi gyártmány azonban mit sem ér, ha nem fordítunk kellő figyelmet az ékszíj megfelelő karbantartására.

Általában már az ékszíj felrakását követően eldől, hogy mennyire lesz tartós, mivel ekkor nyúlik meg a szíj, valamint ekkor kopik be a lágy gumifelület is. Ezeket el kell kerülnünk, mert a megnyúlás jelentős szlipet és súrlódásos beégést eredményezhet, vagy egyéb olyan sérülést, amit nem lehet javítani. Az ékszíjakat gyakran kell ellenőrizni, legfőképpen az első napokban, és nem szabad megfeledkezni a szíjfeszítés után állításáról, aminek köszönhetően a megnyúlás következményeit elkerülhetjük. A gyakori karbantartásnak köszönhetően pedig elkerülhetjük a korai sérüléseket, és megnövelhetjük az ékszíj élettartamát, továbbá növelhetjük a hajtás hatékonyságát.

Webáruházunkban megtalálhatja az ékszíjak széles választékát! Ha Ön is a legjobb minőséget szeretné megvásárolni, akkor ne habozzon és rendeljen tőlünk mielőbb!

Címkék:

Elérhetõségek
Telefon:+36 74 413-429
Munkatársak:
Horváth Gábor – +36 30 956–3469
Molnár Krisztián – +36 30 937–9238
E-mail:tagex@tagex.hu