• Ékszíjak és Görgősláncok

  A TAGEX márkanévvel ellátott cikkszámos mezőgazdasági ékszíjak és görgősláncok az eredetivel megegyező minőségben az alábbi gépekhez.

  TAGEX Hungária Kft. Ékszíjak, Görgõsláncok, Lánckerekek
 • Ékszíjak és Görgősláncok

  A TAGEX márkanévvel ellátott cikkszámos mezőgazdasági ékszíjak és görgősláncok az eredetivel megegyező minőségben az alábbi gépekhez.

  TAGEX Hungária Kft. Ékszíjak, Görgõsláncok, Lánckerekek

Görgősláncok, Lánckerekek, Ékszíjak

1.)Mezőgazdasági ékszíjak

Mezőgazdasági ékszíjak
Mezőgazdasági ékszíjak

1.)Mezőgazdasági ékszíjak

2.) Lánckerekek

Lánckerekek

3.) Ipari ékszíjak

Ipari ékszíjak
Ipari ékszíjak

3.) Ipari ékszíjak

4.) Mezőgazdasági láncok

Mezőgazdasági láncok

5.) Görgősláncok

Görgősláncok
Görgősláncok

5.) Görgősláncok

6.) Gumilánctalpak

Beszállító

drb dongil rubber belt co ltd

Partner

 • CATERPILLAR (CAT) 
 • DOOSAN (DAEWOO) 
 • JOHN DEERE – USA
 • VOLVO – Europa
Gumilánctalpak

Cégünkről

TAGEX GmbH 1984-ben alakult meg a németországi Höxterben és eredetileg mezőgazdasági ékszíjakra specializálódott vállalatként működött. Az évek folyamán a termékskálájuk kibővült és napjainkban magában foglalja széleskörű kínálatát az erőátviteli termékeknek ezen belül is a görgős láncokat (háromféle minőségben), lánckerekeket, ékszíjakat, klasszikus és fogazott szíjakat, emelőcsigákat, csapágyperselyeket, hidraulika gyors csatlakozókat, gumilánctalpakt mini kotrógépekhez, kiterjedt választékkal a különféle speciális görgős láncokat, és új termékként a napkollektorokkal.
TAGEX GmbH több, mint 25 éve van jelen Magyarországon a TAGEX Magyarországi Kereskedelmi Képviselet közvetítésével. 1996-ban a képviselet mellett kezdte működését a TAGEX Hungária Kft..
Készletünkben megtalálhatók görgős láncoklánckerekekmezőgazdasági és ipari ékszíjak. Mezőgazdasági ékszíjaink géptípusonként cikkszám szerint, a gyártók előírásai alapján. A könnyűipar, textilipar, nehézipar számára is kínálunk fogazott szíjakatpoly-V szíjakat, lapos szíjakat antisztatikus kivitelben is, valamint ezekhez ékszíj- és fogazott szíjtárcsákat.
Programunkban szerepelnek még gumilánctalpak, melyek a láncok és a gumitermékek jellemvonásait egyesítik magukban. A TAGEX GmbH a DONGIL típusú acélbetétet és acélszövet erősítésű gumilánctalpak fő importőre Európában.

Miért válassza ékszíj boltunkat?

ékszíj boltAz ékszíjak, görgős láncok, lánckerekek, egyéb hajtástechnikai elemek kulcsfontosságú szerepet játszanak számos berendezés működésében, elég csak a mezőgazdaságra vagy az ipari területekre gondolni. Ahhoz, hogy ezek az alkatrészek mindig a maximumot nyújtsák, színvonalas, megbízható termékeket szükséges választani vásárláskor. Ha Ön tanácstalan, hogy honnan tudná beszerezni a minőségi ékszíjakat, görgős láncokat, egyéb hajtástechnikai elemeket, válassza ékszíj boltunkat!

Ékszíj boltunkból csakis minőségi termékeket vásárolhat, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire fontos szerepet töltenek be az alkatrészek a gépek működésében. Nálunk rengeteg berendezéshez megtalálhatja az ideális ékszíjakat, görgős láncokat, lánckerekeket, amik hosszú távon biztosítják a különböző gépek biztonságos alkalmazását. A minőség mellett az árakra is odafigyelünk, hiszen sok vásárlónak fontos, hogy megfizethető áron jusson hozzá a hajtástechnikai elemekhez.

Ékszíj boltunk munkatársai készséggel állnak a rendelkezésére, így, ha bármilyen kérdés merülne fel a termékekkel kapcsolatban vagy segítségre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Kérdése vagy csak információra van szüksége termékeinkről kérem keresse a munkatársainkat.

2004 óta forgalmaz a TAGEX cég TASOL márkanév alatt egy komplett szolár-hő rendszert, amely vákuumcsöves kollektorokból, szolárállomásokból(beépített szivattyúval), és elektromos vezérlőkből áll.

tasol

TAGEX Hungária Kft.

Levelezési cím: 7100 Szekszárd Tartsay utca 22.

GPS koordináta
    Latitude:46,33783229°N
    Longitude:18,70898187°E

EOV koordináta
    Y:623940
    X:110430

Telefon / FAX: +00 36 74 413-429 / +00 36 74 413-431
E-mail: tagex@tagex.hu
Web: www.tagex.hu

Munkatársak:
Horváth Gábor – 30/ 956 – 3469
Molnár Krisztián – 30/ 937 – 9238

Telefon:+3674/413-429
Telefon:+3674/413-431
E-mail:tagex@tagex.hu
Elérhetõségek