Prémium ékszíjakkal a gépe ismét munkára kész

okt 28, 2022 | Ékszíj

Mezőgazdasági gépeit ne cserélje le, ha alkatrész hibával áll szemben! Egy új ékszíj kisebb kiadást jelent, de annál egyszerűbb megoldást.

Egy hibás alkatrész könnyen leállásra tud bírni egy nagy méretű gépet, például egy kombájnt. Egy kis méretű gépelemről van szó, ami mégis óriási hatással van a teljes gépezetre. Ez nem is olyan meglepő, ha tisztában vagyunk azzal, hogy milyen szerepet tölt be egy ékszíj. Az ékszíjak a hajtástechnikában számítanak fontos elemnek, alkatrészeket kötnek össze, biztosítják az erőátvitelt.

Egyértelmű, hogy egy hibás ékszíjjal már nem jut messzire egy mezőgazdasági gép sem. Aggodalomra azonban semmi ok, mert egy alapos ellenőrzésből kiderül, hogy hol kell módosítani a gépen és egy alkatrész csere után ismét ugyanolyan megbízható lesz a gép.

Ne gondoljon nagy tételre, egy új ékszíj ára elenyésző ahhoz képes, amennyibe egy új mezőgazdasági gép kerül. Ügyeljen az alkatrész megbízhatóságára és a gép is megbízhatóbbá válik, amit az alkatrész hajt! Az ékszíj, mivel az alapanyag általában rugalmas gumi, textil anyaggal kiegészítve, elszakadásból eredő meghibásodást produkál. Egy szakadt ékszíj már nem jó semmire, nem érdemes ragasztgatni. Javítás helyett cserélje le egy igazi, német minőségű gyártmányra!

A Tagex egy olyan márka, ami már nevet vívott ki magának, így azok a szakemberek is ismerik, akik a mezőgazdaságban tevékenykednek. Ők már tudják, hogy miért éri meg eredeti Tagex mezőgazdasági alkatrészekre, ékszíjakra költeni. Legyen Ön is egy közülük, használjon prémium ékszíjakat, amiket a német gyár tervezett!

A Tagex ékszíjak között mind az iparban, mind a mezőgazdaságban használható alkatrészek szerepelnek. Az általunk forgalmazott német gyártmányok között egyszerűen megtalálja a vásárló azt az ékszíjat, amivel ismét működésre tudja bírni a gépet, illetve berendezést. Szívesen segítünk mindenben, ami a vásárlással vagy az ékszíj árakkal összefügg, csupán fel kell vennie velünk a kapcsolatot a weboldalunkon szereplő elérhetőségek egyikén! Várjuk megkeresését!


Elérhetõségek
Telefon:+36 74 413-429
Munkatársak:
Horváth Gábor – +36 30 956–3469
Molnár Krisztián – +36 30 937–9238
E-mail:tagex@tagex.hu