Ékszíjak pótlása a Tagex készletéből!

márc 29, 2022 | Ékszíj

Az ékszíjak pótlásában is tudunk segíteni, ha elszakadt, elkopott vagy nem bizonyult megfelelőnek a régi. A készletünkben megtalálja az új, jobban teljesítő alkatrészt!

Az ipari ékszíjak a hajtóművekben fontos alkatrészek, amiknek lényeges szerepe van abban, hogy működésbe hozzák a berendezéseket. Ezek a gépelemek olyan alapanyagból készülnek és olyan gyártási technológiával állítják elő őket, ami a hosszú élettartamot garantálni tudja. Az alkatrészek  feladata nem más, mint az erőátvitel, amit  a hajtómű mozgatásához kell teljesíteniük. Az ékszíjak azonban nem rendelkeznek végtelen szavatossággal, lejár az idejük. Változó, hogy mikor megy tönkre egy ékszíj, de ha megtörténik, érdemes a minőségi pótláshoz ragaszkodni. Az alapanyaguk tartós gumi, ami méretben, felületben, profilban is eltérő tulajdonságokkal rendelkezik.

Az ékszíjakkal kapcsolatban a leggyakoribb probléma nem más, mint a szakadás. Az elszakadt szíjakat már nem lehet megjavítani, az a legjobb megoldás, ha azonnali csere történik. Általában az elszakadt ékszíj típusával és minőségével megegyező tulajdonságú alkatrész kerül a régi helyére. Azonban nem biztos, hogy a vásárló meg van elégedve a régi szíj teljesítményével. Érdemes kipróbálni mást is, hiszen érhetik a vásárlót kellemes meglepetések. A Tagex ékszíjak a németországi márka hírnevét hozzák hazánkba. Az ipari hajtástechnika területén stabil hírnevet szerzett cég termékei okkal szerepelnek a mi készletünkben, hiszen már számtalanszor bizonyították alkalmasságukat és kiválóságukat.

Az ékszíjakból a kimagasló minőségűt keresi? Mi tudunk segíteni abban, hogy az ékszíj rendeléssel kapcsolatban minden elvárása teljesüljön. Forduljon bizalommal hozzánk és szerezze be az új gépelemeket Tagex minőségben! A kiváló színvonalhoz természetesen az alkatrészek értékéhez illő ékszíj árak is tartoznak. Ne fizessen túlárazott termékekért, de a minőségből se adjon lejjebb! Minden kérdésével kapcsolatban keresse kollégáinkat a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!


Elérhetõségek
Telefon:+36 74 413-429
Munkatársak:
Horváth Gábor – +36 30 956–3469
Molnár Krisztián – +36 30 937–9238
E-mail:tagex@tagex.hu