Ékszíjak kimagasló gyártási minőségben!

szept 30, 2020 | Ékszíj

Az ékszíjak azok az alkatrészek, amik a mezőgazdasági és az ipari területen is elterjedtek és gyakran használják őket. A hajtástechnika alapvető alkatrészéről van szó, ami több berendezésben, eszközben is feltűnik. A kerti gépekbe éppen úgy kell ékszíj, mint az üzemek berendezéseibe. Az ékszíj gyártás olyan ékszíj árakkal dolgozik, amik a meghatározott típusú alkatrész elkészítésének költségeit fedezik, de természetesen ésszerű határok között.

Az ékszíjak megrendeléséhez tisztában kell lenni azzal, hogy milyen méretű, illetve hosszúságú legyen az alkatrész és milyen profillal készüljön. A szabvány típusok mellett természetesen az egyedi alkatrészek gyártása is megoldható. Az ékszíjak gyártásakor négy elemből kell a tervekben szereplő ékszíjat összeállítani. Az ékszíj alapja az, amire a többi réteg felkerül. A második az erőhordozó réteg, a harmadik a fedlap, az utolsó pedig az alkatrész borítása, ami általában szövet anyagból készül. Az ékszíj többi anyaga általában kaucsuk, szintetikus gumi, illetve poliészter.

A megbízható ékszíjak az iparban és a mezőgazdaságban egyaránt nélkülözhetetlen hajtástechnikai alkatrészek. A cégünk kimagasló színvonalon készített alkatrészeket kínál, amiket szabvány méretben is meg lehet rendelni. A legtöbbször standard alkatrészeket keresnek az ügyfelek, ezeket, illetve az általános ékszíj típusokat kedvező áron megtalálja a termék kínálatunkban. A standard méretektől eltérő alkatrészek is elérhetőek, ha arra van igény. Korszerű gyártási technológiával, rövid határidővel, a kért mennyiségben készült ékszíjakat tőlünk is meg tud rendelni, amennyiben fontos Önnek a jó ár-érték arány.

Az ékszíjak beszerzésében Önnek is tudunk segíteni, amennyiben megtisztel minket a bizalmával. Forduljon hozzánk és rendeljen kimagasló minőségben készült és ár-érték arányban meggyőző termékeket a hajtástechnika területéről tőlünk! Minden érdeklődő számára megbízható tájékoztatást adunk szolgáltatásainkról és a termékeinkről. Kollégáink a weboldalunkon megtalálható elérhetőségek bármelyikén segítenek Önnek is a rendelésben.

Címkék:

Elérhetõségek
Telefon:+36 74 413-429
Munkatársak:
Horváth Gábor – +36 30 956–3469
Molnár Krisztián – +36 30 937–9238
E-mail:tagex@tagex.hu