A mezőgazdasági görgősláncok elhasználódásáról és cseréjéről!

aug 10, 2020 | Görgős lánc, Görgősláncok, Lánckerekek, Mezőgazdasági ékszíj, Mezőgazdasági görgősláncok

A görgős lánc ott van szinte minden gépben és berendezésben, járműben, ahol erőátvitelre van szükség. A mezőgazdasági gépek is lánckerékkel, mezőgazdasági görgősláncokkal működnek. A mezőgazdasági görgősláncok a görgősláncok speciális fajtáit képviselik, hiszen kifejezetten mezőgazdasági területen alkalmazzák őket, ott, ahol különösen nagy erőátvitelre van szükség.

A mezőgazdasági görgősláncok és a mezőgazdasági lánckerekek a megfizethető áron kapható alkatrészek közé tartoznak, de természetesen itt is meg tudunk különböztetni több kategóriát is ár és minőség szempontjából is. A mezőgazdasági görgősláncokra jellemző, hogy viszonylag hamar elhasználódnak, ezért többször is szükség lehet a pótlásukra. Az alkatrész cseréje nem várhat, ha a mezőgazdasági gépnek dolgoznia kell, ezért olyan cég szolgáltatásait kell igénybe venni, ami megbízható termékeket értékesít.

A görgősláncok hiába dolgoznak nagyon jó hatásfokkal, a használatuk jellegéből adódóan és az alapanyaguk jellemzői miatt egy idő után már annyira elkopnak, hogy nem lehet velük biztonságosan tovább dolgozni. Minél nagyobb erőátvitelre van szükség és minél szennyezettebb a munkakörnyezet, a mezőgazdasági görgősláncok annál gyorsabban kopnak. Miről lehet felismerni, hogy egy mezőgazdasági görgőslánc már nem működik megfelelően? A lánc nem tud a helyén maradni és a lánckerék szélén ül csupán. A kopott lánc a lánckereket is tönkreteheti. Ha ez a helyzet áll fenn, meg kell rendelni az új alkatrészt. A mezőgazdasági görgőslánc oldalán található típusszám alapján biztosan ugyanolyan fajtát lehet rendelni, mint amire szükség van.

Nem szeretne az új alkatrészek vásárlásával, rendelésével bajlódni és az a célja, hogy minél hatékonyabban bonyolítsa le a beszerzésüket? Ezt úgy tudja a legegyszerűbben elérni, ha a mi cégünket választja, ahol az ügyfélközpontú hozzáállás és a megbízható termék kínálat, a jó ár-érték arány az Ön igényeivel találkozik. Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén, amennyiben a Tagex termékeiről szeretne többet megtudni!

Címkék:

Elérhetõségek
Telefon:+36 74 413-429
Munkatársak:
Horváth Gábor – +36 30 956–3469
Molnár Krisztián – +36 30 937–9238
E-mail:tagex@tagex.hu