Az ipari ékszíj pótlásáról

jún 30, 2020 | Ipari ékszíj

Megállt a berendezés, lelassult a gép? Ennek nagyon valószínű, hogy valamelyik alkatrész meghibásodása az oka. Egy alapos ellenőrzés feltárja a hiba okát és azt is megmutatja, hogyan lehet a javítást elvégezni. Előfordulhat, hogy a hajtással van a probléma. Elkopott vagy elszakadt az ipari ékszíj.

Az ipari ékszíj sem örök életű, a folyamatos használat következtében eljön az az idő, amikor már nem bírja tovább és át kell adnia a helyét egy újabb alkatrésznek. Itt érkezünk el a következő kihíváshoz. Honnan pótoljuk a sérült ipari ékszíjat? Mindenféleképpen olyan helyről kell ipari ékszíjat rendelni és vásárolni, ahol a gyártott vagy forgalmazott termékek ár-érték arány tekintetében is jól teljesítenek.

Amennyiben szeretne okosan vásárolni és haladéktalanul szüksége van egy vagy több ipari ékszíjra, ne habozzon, forduljon bizalommal cégünkhöz! Évek óta foglalkozunk olyan erőátviteli elemek forgalmazásával, mint amilyenek az ipari ékszíjak. Fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk forduló ügyfelek az eredeti alkatrésszel megegyező minőségű, új alkatrészt kapjanak a rendelés során. A cégünk által importált termékek maradéktalanul megfelelnek ezeknek az igényeknek, hiszen a hamisítatlan német minőséget képviselik.

Az új ipari ékszíjak megrendeléséhez azonban nem árt néhány adatnak utánanézni, különben nem lesz sikeres a rendelés és a végleges beszereléshez újabb egyeztetésekre lesz szükség. Lényeges, hogy pontosan lemérjük az ipari ékszíj hosszát. Ez első hallásra egyszerűnek tűnik, pedig nem mindig az. Olvassuk le róla az adatokat? Ez nem feltétlenül vezet eredményre, az ipari ékszíj ugyanis rosszabb esetben már annyira kopott, hogy nem látszanak rajta a számok és feliratok. Mérjük le? A profilmagasság, a külső és a belső hossz is kelleni fog, a pontos méréshez, nem árt szakembert segítségül hívni.

Amikor minden adat megvan, a méretek, a típus, a darabszám stb. akkor forduljon hozzánk bizalommal és rendelje meg az új hajtástechnikai elemeket! A megadott elérhetőségeinken kérjen bővebb felvilágosítást!

Címkék:

Elérhetõségek
Telefon:+36 74 413-429
Munkatársak:
Horváth Gábor – +36 30 956–3469
Molnár Krisztián – +36 30 937–9238
E-mail:tagex@tagex.hu