A gumilánctalpak használata kihat a munkagép teljesítményére!

jún 2, 2020 | Gumilánctalp, Lánckerekek

A mezőgazdasági gépek használatának sajátossága, hogy az esetek nagy részében földön, tehát természetes környezetben használják őket. Egy terepen használt mezőgazdasági gépből nem lehet kihozni a maximumot, ha nincsen tökéletesen felszerelve olyan alkatrészekkel, amiknek a segítségével alkalmazkodni tud a földeken uralkodó jellegzetes körülményekhez. A gumilánctalpak is azok közé az alkatrészek közé tartoznak, amik a mezőgazdasági gépek előnyére válnak. A hagyományos lánctalpakkal nem vagy csak kevésbé sikeresen lehet a terepen az elvárásoknak megfelelően közlekedni.

A föld a gép alatt összetömörödik, a munkagép pedig nem tud olyan gyorsan haladni, ráadásul a nyomvonala sem lesz egyenletes. A megfelelő minőségű és méretű gumilánctalpakkal felszerelt mezőgazdasági gépek már jobban teljesítenek, nem lassulnak annyira le. Persze ehhez a gumilánctalpnak is minőséginek kell lennie.

gumilánctalpak segítségével a talaj és a lánctalpak között sokkal jobb lesz a tapadás, a munkagépet biztosabban lehet irányítani és tartani a megszabott irányt, könnyebben lehet vele fordulni is. A gép teljesítményét sokkal inkább lehet így kamatoztatni, méghozzá anélkül, hogy a talajt feleslegesen rombolná és befolyásolná a mezőgazdasági munkát. Nem utolsó sorban pedig lehetségessé válik az üzemanyagon történő spórolás is. Tehát hosszú távon érdemes a korszerűsítésbe fektetni és ilyen jellegű alkatrészekre is költeni.

Forduljon hozzánk bizalommal és rendeljen termékeinkből megbízható szállítással! Mindenben kérje a segítségünket a vásárlás során, ha nem szeretne csalódni! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén lépjen kapcsolatba kollégáinkkal és kérdezzen az általunk forgalmazott termékekről!

Címkék:

Elérhetõségek
Telefon:+36 74 413-429
Munkatársak:
Horváth Gábor – +36 30 956–3469
Molnár Krisztián – +36 30 937–9238
E-mail:tagex@tagex.hu