MI HATÁROZHATJA MEG AZ ÉKSZÍJAK ÁRAIT?

ápr 24, 2019 | Ékszíj

Manapság számtalan alkatrészgyártó cég ezerféle terméket forgalmaz, így mindenképp több szempontból, körültekintően kell megvizsgálnunk az általunk megvásárlásra szánt tételt. Nincs ez másképp az ékszíjak árának tekintetében sem, hiszen ahány felhasználási terület, annyi féle igénynek kell egy ékszíjnak megfelelnie.

Az ékszíj árak összehasonlításakor mindenképpen tisztában kell lennünk vele, hogy a hajtástechnikáért felelős termékek a különösen nagy igénybevétel miatt hamar elhasználódnak; ez nagy arányban függ a meghajtott motortól, és néhány esetben a használójától is. Cégünknél arra törekszünk, hogy vásárlóink számára ár-érték arányban a legtökéletesebb terméket tudjuk ajánlani.

Az ékszíj árak egyik legmeghatározóbb tényezője a méret és a forma. Befolyásolhatja a hatás pontosságát és – túlterhelés esetén – a kapcsolódó alkatrészek védelmét is. Az alkatrész általában súrlódás segítségével viszi át a nyomatékot, de van olyan szíjhajtás is, melynél a kapcsolatot a szíj és a tárcsa alakja biztosítja; ilyen például a fogazott ékszíj. Különböző szélességű, magasságú és hosszúságú ékszíjakat alkalmazhatunk az erőátvitel és a körülmények függvényében, de minden esetben olyan minőségű terméket válasszunk, amely a felhasználási területnek megfelelő, biztonságos működést biztosíthat.

Az ipari felhasználás és a mezőgazdaság területén is sokszor olyan különleges hajtásátviteli módok és extrém körülményeknek kell megfelelnie az ékszíjnak, amikor egyszerre akár több tárcsát is meghajthat. Ezeken a területen különösen fontos az ékszíj árak meghatározásakor a rugalmasság, az ellenálló képesség és az anyagösszetétel. Cégünk kínálatában mindezen szempontok figyelembevételével határoztuk meg ékszíjak árait.

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a kínálatunkból a legkiválóbb minőségű ékszíjakhoz ár-érték arányuknak megfelelően juthassanak hozzá. Amennyiben minőségi, megbízható ékszíjat vásárolna kedvező áron, forduljon hozzánk bizalommal! Érdeklődjön az igényeinek tökéletesen megfelelő ékszíjak árairól elérhetőségeink egyikén!

Címkék:

Elérhetõségek
Telefon:+36 74 413-429
Munkatársak:
Horváth Gábor – +36 30 956–3469
Molnár Krisztián – +36 30 937–9238
E-mail:tagex@tagex.hu