ÉKSZÍJ BOLTUNK ÓRIÁSI VÁLASZTÉKKAL VÁRJA!

febr 19, 2019 | Ékszíj

Ékszíjakra számtalan területen van szükség, elég, ha csak az autókra gondolunk, hiszen egy járműben lehet belőle akár három is. Feladata az energiaátvitel forgó tengelyek között, de nem szabad megfeledkezni a rezgéscsökkentő hatásáról sem. Az iparnak szinte minden területén jelen van, hiszen szükséges a gyártósorok működéséhez, és fontos szerepe van a hajtástechnikai rendszerekben is. Számtalanféle típus létezik belőle, ékszíj boltunkban pedig biztosan megtalálja azt, amire szüksége van!

Ékszíj boltunk hatalmas választékkal áll a rendelkezésére: az alacsony és magas profilú, fogazott és átlapolt ékszíjak minden típusát forgalmazzuk, és korrekt áron kínáljuk. Számunkra ügyfeleink elégedettsége az első, ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy csak a legjobb termékek kerüljenek ki a kezeink közül. Ezt támasztja alá az is, hogy minden, az ékszíj boltunkkal kapcsolatban lévő gyártó rendelkezik megfelelő ISO tanúsítvánnyal; ez a minőségbiztosítási modell a gyártásra, a telepítésre és a vevőszolgálatra vonatkozik, és biztosítja, hogy a vevők igényeinek megfelelően gyártsák a termékeket, valamint olyan infrastruktúrával rendelkezzenek, ami képes szavatolni, hogy a piacon termékeket, illetve szolgáltatásokat értékesíteni kívánó szereplők megfeleljenek a vevők által támasztott követelményeknek.

Ékszíj boltunk törekszik a minél szélesebb körű termékválasztékra, többek között ennek is köszönhetjük, hogy számtalan ügyfelünk használja hosszú idő óta megelégedéssel a nálunk vásárolt ékszíjakat. Ha nem találja, amire szüksége van, hívjon minket bizalommal, és beszerezzük Önnek!

Ékszíj boltunk termékeiben garantáltan nem fog csalódni. Ha további kérdései lennének, szeretne árajánlatot kérni vagy bizonytalan a választását illetően, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal! Munkatársaink készséggel segítenek és válaszolnak minden kérdésére! Ékszíj boltunk jó választás, ha megbízható, elérhető árú termékekre van szüksége, és szeretne mindent egy helyről beszerezni.

Címkék:

Elérhetõségek
Telefon:+36 74 413-429
Munkatársak:
Horváth Gábor – +36 30 956–3469
Molnár Krisztián – +36 30 937–9238
E-mail:tagex@tagex.hu