• LÁNCKEREKEK

    A lánckerekek előfúrt központosító furattal, aggyal ellátva, hőkezelés nélkül és hőkezelt fogakkal kaphatóak, anyaguk: C 45

Tekintse meg minőségi lánckerekeink mérettáblázatát!

Letőlthető mérettáblázatok

Magyarországi raktárunkban jelenleg 600 féle lánckerék található 3/8″osztástól 6/4″osztásig egysoros kivitelben, 8-40 fogig egy fogankénti emelkedésben. Kétsoros lánckerekek is találhatóak raktárunkban korlátozott számban. Amennyiben a szekszárdi raktárkészlet nem elégíti ki igényeiket, akkor kétsoros illetve háromsoros lánckerekeket a németországi raktárunkból tudunk pótolni. A lánckerekek előfúrt központosító furattal, aggyal ellátva, hőkezelés nélkül és hőkezelt fogakkal kaphatóak, anyaguk: C 45.

Mire figyeljen a lánckerekek karbantartásakor?

Ahhoz, hogy a lánckerekek hosszú éveken át képesek legyenek biztosítani a különböző berendezések működését, nem csak a minőségük a fontos, hanem az is, hogy mennyire precízen, körültekintően történik a karbantartásuk. Ehhez a megfelelő kenőanyag alkalmazásán túl a tisztítás is hozzátartozik.

A lánckerekekhez használt kenőanyagok, láncspray-k rendkívül jól tapadnak. Ennek az az egyedüli hátránya, hogy könnyedén ráragadnak a különböző szennyeződések is, főként a szemek csatlakozásánál. A letapadt kosz, por bizonyos idő után akadályozza a lánckerék megfelelő használatát, ezért elengedhetetlen, hogy adott időközönként a tisztításról is gondoskodjunk. Ehhez rendelkezésre állnak különböző tisztítósprayk, amikkel rövid idő alatt meg lehet szabadulni a felgyülemlett szennyeződéstől.

A lánckerekek karbantartása roppant fontos művelet, amit nem érdemes elhanyagolni, legyen szó akár a kenésről akár a tisztításról. Amennyiben kérdései lennének a témával kapcsolatban vagy lánckerekeinkről szeretne bővebb információkat megtudni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Telefon:+3674/413-429
Telefon:+3674/413-431
E-mail:tagex@tagex.hu
Elérhetõségek