• Ékszíjak és Görgősláncok

    A TAGEX márkanévvel ellátott cikkszámos mezőgazdasági ékszíjak és görgősláncok az eredetivel megegyező minőségben az alábbi gépekhez.

  • Ékszíjak és Görgősláncok

    A TAGEX márkanévvel ellátott cikkszámos mezőgazdasági ékszíjak és görgősláncok az eredetivel megegyező minőségben az alábbi gépekhez.

TAGEX FŐ TERMÉKEI

Ékszíj

Mezőgazdasági ékszíj

Görgőslánc

Lánckerék

Gumilánctalp

ST csapágy

Napkollektor

Napelem

Görgősláncok, Lánckerekek, Ékszíjak

1.)Mezőgazdasági ékszíjak

1.)Mezőgazdasági ékszíjak

2.) Lánckerekek

3.) Ipari ékszíjak

3.) Ipari ékszíjak

4.) Mezőgazdasági láncok

5.) Görgősláncok

5.) Görgősláncok

6.) Gumilánctalpak

Beszállító

Partner

  • CATERPILLAR (CAT) 
  • DOOSAN (DAEWOO) 
  • JOHN DEERE – USA
  • VOLVO – Europa

Cégünkről

TAGEX GmbH 1984-ben alakult meg a németországi Höxterben és eredetileg mezőgazdasági ékszíjakra specializálódott vállalatként működött. Az évek folyamán a termékskálájuk kibővült és napjainkban magában foglalja széleskörű kínálatát az erőátviteli termékeknek ezen belül is a görgős láncokat (háromféle minőségben), lánckerekeket, ékszíjakat, klasszikus és fogazott szíjakat, emelőcsigákat, csapágyperselyeket, hidraulika gyors csatlakozókat, gumilánctalpakt mini kotrógépekhez, kiterjedt választékkal a különféle speciális görgős láncokat, és új termékként a napkollektorokkal.
TAGEX GmbH több, mint 25 éve van jelen Magyarországon a TAGEX Magyarországi Kereskedelmi Képviselet közvetítésével. 1996-ban a képviselet mellett kezdte működését a TAGEX Hungária Kft..
Készletünkben megtalálhatók görgős láncoklánckerekekmezőgazdasági és ipari ékszíjak. Mezőgazdasági ékszíjaink géptípusonként cikkszám szerint, a gyártók előírásai alapján. A könnyűipar, textilipar, nehézipar számára is kínálunk fogazott szíjakatpoly-V szíjakat, lapos szíjakat antisztatikus kivitelben is, valamint ezekhez ékszíj- és fogazott szíjtárcsákat.
Programunkban szerepelnek még gumilánctalpak, melyek a láncok és a gumitermékek jellemvonásait egyesítik magukban. A TAGEX GmbH a DONGIL típusú acélbetétet és acélszövet erősítésű gumilánctalpak fő importőre Európában.

Kérdése vagy csak információra van szüksége termékeinkről kérem keresse a munkatársainkat.

2004 óta forgalmaz a TAGEX cég TASOL márkanév alatt egy komplett szolár-hő rendszert, amely vákuumcsöves kollektorokból, szolárállomásokból(beépített szivattyúval), és elektromos vezérlőkből áll.

TAGEX Hungária Kft.

Levelezési cím: 7100 Szekszárd Tartsay utca 22.

GPS koordináta
    Latitude:46,33783229°N
    Longitude:18,70898187°E

EOV koordináta
    Y:623940
    X:110430

Telefon / FAX: +00 36 74 413-429 / +00 36 74 413-431
E-mail: tagex@tagex.hu
Web: www.tagex.hu

Munkatársak:
Horváth Gábor – 30/ 956 – 3469
Molnár Krisztián – 30/ 937 – 9238